ZONGULDAK / ÇAYCUMA - Karapınar Galip Güpgüpoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ OKULUMUZU ZİYARET ETTİLER.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail BAŞ, Şube Müdürümüz Sayın Veli CENG ve Çaycuma Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İsmail ÜZÜLMEZ ile birlikte okulumuzu ziyaret ettiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail BAŞ, " Yönetici Görevlendirme" döneminde okulumuza müdür olarak atanan Rıfat TABAK 'a hayırlı olsun temennilerinde bulunarak okulumuz öğretmenleri ile sohbet ettiler. Okulumuzda yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri ve etkinlikleri hakkında değerlendirmelerde bulundular. Ayrıca okul yöneticilerinden okulun durumu, eğitim öğretim ortamları hakkında bilgi alan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz öğretmen ve yöneticilere çalışmalarından dolayı teşekkür ederek  başarılı bir eğitim öğretim yılı dileyip okulumuzdan ayrıldılar. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail BAŞ’a okulumuzu ziyaretinden dolayı teşekkür eder saygılar sunarız.

15-12-202315-12-202315-12-2023

Yayın: 15.12.2023 - Güncelleme: 15.12.2023 12:15 - Görüntülenme: 85