ZONGULDAK / ÇAYCUMA - Karapınar Galip Güpgüpoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi

OKULUM TEMİZ BELGEMİZİ ALDIK

Millî Eğitim Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş birliği Protokolü" kapsamında; Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla, başlatılan 'Okulum Temiz' belgelendirme programı çalışmalarını başarıyla tamamlayarak belge almaya hak kazandık.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail BAŞ, belge almaya hak kazanan okullarımıza teşekkür ederek belgelerini takdim etti. Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan tören ile 'Okulum Temiz' belgesi Okul müdürümüz Rıfat TABAK tarafından teslim alınmıştır.

Bu gururu bize yaşatan ve emeği geçen tüm yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve personelimize teşekkür ederiz.

21-02-202422-02-2024

Yayın: 22.02.2024 - Güncelleme: 22.02.2024 13:15 - Görüntülenme: 22