ZONGULDAK / ÇAYCUMA - Karapınar Galip Güpgüpoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi

Eyl

Meslek alan tanıtım çerçevesinde 9. sınıflara bilişim bölümü tanıtımı okulumuz bilişim bölümü mezunu öğrencimizin ziyaretiyle devame etmektedir.

Eyl

Okulumuz 2023-2024 eğitim öğretime başladı.

May

Karapınar Galip Güpgüpoğlu ÇPAL Meslek Alanları Öğrencilerinin çalışmalarını sergiledikleri haftada Karapınar Ortaokulu ve Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri de okulumuzu ziyaret etti.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun!

May

Okulumuz bilişim teknolojileri alanı 10 ve 11. sınıf öğrencileri 1-7 Mayıs arasında kutlanan Bilişim Haftasını Kodlama şenliğine dönüştürdü.

May

Okulumuz Bilişim Teknolojileri ve Harita Tapu Kadastro bölümü 11. Sınıf öğrencileri İş Sağlığı Güvenliği etkinliği gerçekleştirdi.

eTwinning Kulübü Toplum Hizmeti Çalışmamız

Mrt

Kaymakam Sayın Mehmet GÖZE okulumuzu ziyaret etti.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi

"Öğrencimizi Tebrik Ederiz

Zonguldak Genel Ticaret Fuarına Ziyaret

Mrt

"Okulumuz İdarecileri, Öğretmenlerimiz ve Öğrencilerimiz Şehit Ailesini Ziyaret Etti.

Mrt

Öğrencimiz Tolga YENER in kompozisyon yarışmasında 3. oldu.

Mrt

"En İyi Narkotik Polisi, Anne " Projesi kapsamında Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü okulumuzda eğitim verdi.

eTwinning Kulübü Toplum Hizmeti Çalışmamız