ZONGULDAK / ÇAYCUMA - Karapınar Galip Güpgüpoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ock

17.01.24 Çarşamba günü 1. Dönem son haftası sebebiyle okulumuzda yapılan planlamaya göre bazı ders saatlerinde çeşitli etkinlikler yapılmıştır.

-Yetenek paylaşımı

-Oyun saati

-Dönem sonu gösterileri (şiir-müzik)

Ock

16.01.24  salı günü 1. Dönem son haftası sebebiyle okulumuzda yapılan planlamaya göre bazı ders saatlerinde çeşitli etkinlikler yapılmıştır.

-hitabet oyunları

-kitap okuma saati

-tecrübe paylaşım saati

-komedi saati

Ock

15.01.24 pazartesi günü 1. Dönem son haftası sebebiyle okulumuzda yapılan planlamaya göre bazı ders saatlerinde çeşitli etkinlikler yapılmıştır.

-bilgi yarışması, kelime oyunu

-en sevdiğini paylaş

-kermes

-yetenek paylaşım saati

-film izleme, bilimsel söyleşi, sportif faaliyetler

Ock

OKULUMUZDA "OKULUMDA KAN'PANYA VAR, İYİLİK YOLUNDA SINIFLAR YARIŞIYOR" KAPSAMINDA KAN BAĞIŞ KAMPANYASI DÜZENLENDİ

Kızılay'ın "Okulumda Kanpanya Var İyilik Yolunda Sınıflar Yarışıyor" kampanyası kapsamında okulumuz koordinesinde Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu İlkokulu ve Ortaokulu İdareci, Öğretmen ve Velilerimizin desteği ile Kan Bağışı Kampanyası düzenlendi.

Etkinliğimize katılan bağışçılarımıza, öğretmenlerimize, öğrencilerimize, okul aile birliklerimize, Kızılay ekibimize, emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ara

İstiklal Marşı'mızın yazarı Mehmet Akif ERSOY konulu şiir dinletisi.

eTwinning Projemiz Öğretmen-Öğrenci tanışma toplantısını yaptı

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail BAŞ, Şube Müdürümüz Sayın Veli CENG ve Çaycuma Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İsmail ÜZÜLMEZ ile birlikte okulumuzu ziyaret ettiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail BAŞ, " Yönetici Görevlendirme" döneminde okulumuza müdür olarak atanan Rıfat TABAK 'a hayırlı olsun temennilerinde bulunarak okulumuz öğretmenleri ile sohbet ettiler. Okulumuzda yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri ve etkinlikleri hakkında değerlendirmelerde bulundular. Ayrıca okul yöneticilerinden okulun durumu, eğitim öğretim ortamları hakkında bilgi alan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz öğretmen ve yöneticilere çalışmalarından dolayı teşekkür ederek  başarılı bir eğitim öğretim yılı dileyip okulumuzdan ayrıldılar. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail BAŞ’a okulumuzu ziyaretinden dolayı teşekkür eder saygılar sunarız.

Ara

Okulumuz öğrencilerine yönelik İl Jandarma Komutanlığından görevlendirilen uzman personeller tarafından "Siber Güvenlik ve Dijital Bağımlılıkla Mücadele" semineri verilmiştir. Çocuklarımızın teknolojiyi daha güvenli kullanmasını, bağımlılıkla mücadele konusunda bilinçlenmesini sağlayacak olan bu etkinlikte görevli tüm personele teşekkür ederiz.

ÖDÜLÜMÜZÜ ALDIK.

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında ilçe genelinde düzenlenen kompozisyon yarışmasının liseler kategorisinde İlçe 1.olan 12.sınıf öğrencimiz Aysu KAHRAMAN ödülünü Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen ödül töreninde aldı. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Kas

25 Kasım 2023 tarihinde okulumuzda okul aile birliği ve veli toplantımızı gerçekleştirdik.

Kas

Bilişim teknolojilerinin biyopsikososyal gelişime etkisi eğitimi ve bilişim teknolojilerinin bilinçli, güvenli kullanımı, internet ortamındaki risklerden korumaya yönelik eğitimi konularında eğitimler.

Kas

Yeni okul müdürümüz Sn. Rıfat TABAK resmen görevine başladı.

Cumhuriyetimizin 100.yılına özel CODEWEEK haftası etkinlikleri

Okulumuz bilişim teknolojileri öğrencilerine İSG belgeleri dağıtıldı

2023-2024 Eğitim öğretim yılında Bilişim Öğrencilerine İSG Eğitimi verildi.