ZONGULDAK / ÇAYCUMA - Karapınar Galip Güpgüpoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi

Nis

Karapınar Galip Güpgpüpoğlu ÇPAL - Bilişim Teknolojileri Bölümü 2 haftalık ERASMUS Programı için İtalya’nın Rimini şehrine gidiyor.

Nis

eTwinning projesi Final Ürünü olarak tasarlanacak Proje Dergisi için öğrencilerimiz Efe Kahraman ve Sudegül Muradiye Erbay’ın hazırlamış olduğu Crossword Puzzle (Bulmaca) çalışması

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Millî Eğitim Bakanlığımızın gönderdiği eylem planında yer alan, İlimizde resmi/özel liselerde “Kutadgu Bilig Okumaları Nesne Tasarımı Yarışması" düzenlenmiştir. İl genelinde komisyon tarafından yapılan değerlendirme sonucunda, okulumuz öğrencisi Selahattin Metecan İZBUDAK ve Tuğba ÖNCÜ adlı öğrencilerimizin tasarlamış olduğu masa takvimi il birincisi olmuştur. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Nis

“Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında mart ayı için Kutadgu Bilig adlı eserle ilgili “anlamını bul,kelime türetmece,kare bulmaca”isimli etkinlikler yapılmıştır.Ayrıca bu eserle ilgili nesne tasarım yarışması için hazırlanan takvim ilçe genelinde birincilik almıştır.Birinciliğe hak kazanan 11/BİT sınıfından Metecan İZBUDAK ve Tuğba ÖNCÜ isimli öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğrencileri İtalya yolcusu.

Dur Yolcu!

Bilmeden gelip bastığın bu toprak, bir devrin battığı yerdir. Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümünde okulumuzun konferans salonunda program hazırlandı. Programda şiir, yazı, oratoryo, türkü okuma gibi çeşitli etkinliklere yer verildi. Öğrenci iş birliğinde pano çalışması da yapıldı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy' u Anma etkinlikleri kapsamında okulumuzda program düzenlendi. Programda çeşitli şiir, yazı ve video sunumlarına yer verildi. Ayrıca okulca İstiklal Marşı'nın seslendirilmesiyle ilgili öğrenci ve öğretmen iş birliğiyle video hazırlanarak programda sunumu gerçekleştirildi. Son olarak öğrencilerle birlikte pano çalışması yapılarak etkinlik tamamlandı.

eTwinning Projesi Video Seslendirme Çalışması

Mrt

Okulumuzda düzenli olarak yapılan Personel Tahliye Tatbikatı gerçekleştirildi.

Öğrencilerimize İş Sağlığı Güvenliği Eğitimi

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş birliği Protokolü" kapsamında; Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla, başlatılan 'Okulum Temiz' belgelendirme programı çalışmalarını başarıyla tamamlayarak belge almaya hak kazandık.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail BAŞ, belge almaya hak kazanan okullarımıza teşekkür ederek belgelerini takdim etti. Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan tören ile 'Okulum Temiz' belgesi Okul müdürümüz Rıfat TABAK tarafından teslim alınmıştır.

Bu gururu bize yaşatan ve emeği geçen tüm yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve personelimize teşekkür ederiz.

Karapınar Galip Güpgüpoğlu ÇPAL'de Karne Heyecanı

FAALİYET HAFTASI

4. Gün Etkinlikleri

-Zonguldak İl Merkezi Gezisi

-Sportif faaliyetler

-Origami

Ock

17.01.24 Çarşamba günü 1. Dönem son haftası sebebiyle okulumuzda yapılan planlamaya göre bazı ders saatlerinde çeşitli etkinlikler yapılmıştır.

Yapılan etkinlikler

-Yetenek paylaşımı

-Oyun saati

-Dönem sonu gösterileri (şiir-müzik)